"Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα..."

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

Με επιτυχία στέφθηκε η Hμερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού "Επιλέγω την Επιτυχία!"

 
Παρακολουθήσετε το σχετικό ρεπορτάζ όπως προβλήθηκε στο Δελτίο Ειδήσεων του ΑΧΕΛΩΟΣ TV Η εκδήλωση «Σχεδιάζω το μέλλον μου! Επιλέγω κατεύθυνση, επιλέγω σπουδές» που διοργανώσαμε σε συνεργασία με το Σύλλογο Φροντιστών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!
Η αθρόα προσέλευση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών καταδεικνύει την μεγάλη ανάγκη που υπάρχει για ενημέρωση γύρω από τις σχολές και τα επαγγέλματα.
Το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί  ειδικούς, γύρω από ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων που θα απασχολήσουν τους νέους πριν και μετά τις σπουδές τους.

Η μεγάλη ανταπόκριση της νεολαίας του Αγρινίου μας γεμίζει με ικανοποίηση αλλά ταυτόχρονα και με αίσθημα ευθύνης για την καθιέρωση αναλόγων εκδηλώσεων από το Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός αποτελεί ένα πεδίο ανεξάντλητο. Στόχος μας είναι κάθε χρόνο να έχουμε τη δυνατότητα να αγγίζουμε κάποιες πτυχές του αντικειμένου και να συμβάλλουμε στην ορθή ενημέρωση των μαθητών ώστε να οδηγούνται στις σωστές εκπαιδευτικές και επαγγελματικές επιλογές.

Ευχαριστούμε θερμά στους συνδιοργανωτές, εκπαιδευτικούς φροντιστές  που στήριξαν την εκδήλωση καθώς και τους εισηγητές:
  • Θεοδώρα Αναγνωστοπούλου, Εκπαιδευτικός και Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού
  • Καλλιόπη Σωτηράκη, Ψυχολόγος και Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού
Αξίζει να σημειωθεί πως ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμβολή πέντε συμπολιτών μας που μοιράστηκαν με τους νέους που παρακολούθησαν την ημερίδα τις εμπειρίες τους από την επαγγελματική τους ενασχόληση και παρουσίασαν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τόσο των σπουδών τους, όσο και του επαγγέλματός τους στην πράξη.
  • Ευτυχία Καραβασίλη - Δικαστικός,
  • Παναγιώτης Κανάτας - Γεωπόνος,
  • Γεώργιος Διαμάντης - Φαρμακοποιός,
  • Κωνσταντίνος Παπαθανασίου  - Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός,
  • Θωμάς Μπαρμπάκης - Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ.,
Ευχαριστούμε όλους όσους μας υποστήριξαν και βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής την εκδήλωση.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: