"Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα..."

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

O Δήμος Μετσόβου στηρίζει την επιχειρηματικότητα!

Ο Δήμος Μετσόβου διοργάνωσε επιχειρηματικό ταξίδι στη Βόρεια Ιταλία, στα πλαίσια του προγράμματος Leonardo Da Vinci.  Σε αυτό συμμετείχαν νέοι εργαζόμενοι και αυτοαπασχολούμενοι σε μικρές, οικογενειακές ή και ατομικές επιχειρήσεις στην περιοχή του Δήμου Μετσόβου. Ο τομέας απασχόλησής τους είναι η κατασκευή, επεξεργασία, πώληση χειροποίητων ξύλινων αντικειμένων και ξύλινων ειδών λαϊκής τέχνης.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε :
1.Κατάρτιση των συμμετεχόντων πάνω στο αντικείμενό τους και εκπαίδευση στις σύγχρονες τεχνολογίες και πρακτικές.
2.Παροχή χρήσιμων πληροφοριών και γνώσεων που θα τους βοηθήσει στην αναβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων τους και στην αύξηση της παραγωγής τους.
3.Ενημέρωση για προϊόντα που προωθούνται ευρέως από το σύγχρονο marketing, όπως είναι τα ξύλινα οικολογικά παιχνίδια, είδη κήπου, καθώς και για τις διαδικασίες που απαιτούνται για την πιστοποίηση των παραγόμενων προϊόντων τους
4.Ανίχνευση επαγγελματικών προοπτικών που ανοίγονται στη σύγχρονη αγορά
5.Ανταλλαγή απόψεων και ενημέρωση για τα πρακτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί τους στις φιλοξενούσες επιχειρήσεις.
6.Εισαγωγή καινοτόμων διαδικασιών και εφαρμογή τεχνολογίας αιχμής στην παραγωγική διαδικασία.
7.Επισκέψεις σε αξιοθέατα των περιοχών που επισκέφθηκαν.

Κατά την παραμονή τους στην Ιταλία οι συμμετέχοντες επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να δουν στην πράξη την εφαρμογή διαφορετικών τεχνικών, να συγκρίνουν με τις δικές τους πρακτικές που εφαρμόζουν και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά τους.

Πηγή : http://www.ioannina24.gr/  (19/09/2011)




1 σχόλιο:

Kira Roza είπε...

Η μαρτυρία μου Γεια σε όλους. Είμαι εδώ για να καταθέσω πώς έλαβα το δάνειο μου από τον κ. Μπέντζαμιν αφού υπέβαλα αίτηση αρκετές φορές από διάφορους δανειστές δανείων που υποσχέθηκαν να βοηθήσουν, αλλά δεν μου έδωσαν ποτέ το δάνειο. Μέχρι που ένας φίλος μου με εισήγαγε στον κ. Μπεντζάιν Λι υποσχέθηκε να με βοηθήσει και μάλιστα το έκανε όπως υποσχέθηκε χωρίς καμία καθυστέρηση. Ποτέ δεν πίστευα ότι υπάρχουν ακόμα αξιόπιστοι δανειστές δανείων έως ότου συνάντησα τον κ. Benjamin Lee, ο οποίος πράγματι βοήθησε το δάνειο και άλλαξε την πεποίθησή μου. Δεν ξέρω αν χρειάζεστε με κανέναν τρόπο ένα γνήσιο και επείγον δάνειο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον κ. Benjamin μέσω του WhatsApp +1-989-394-3740 και το email του: Lfdsloans@outlook.com ευχαριστώ.